FirstClass-konsulting

Vi hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av ditt FirstClass-system. Bland annat så kan du få konsulthjälp inom följande områden.

Grafisk profil

Med hjälp av era bilder implementerar vi er grafiska profil i FirstClass och/eller FirstClass Communitys.

Systemintegration

Finns alla användare redan upplagda i ett AD eller annan metakatalog? Mha FirstClass Directory Services kan all användaradministration skötas från AD:t (eller motsvarande). Vill man inte sykronisera användarna kan man välja att endast sköta autenticeringen via en extern katalog.

Flöden

Med hjälp av FirstClass-formulär och regler kan vi skapa behörighetsstyrda flöden som stödjer era interna processer på ett bra sätt. Exempelvis rekvisitioner, ärendehantering osv.

Uppdatera hemsidan

Vi kan hjälpa er att på ett enkelt sätt uppdatera er hemsida. I FirstClass kan man spegla innehållet i konferenser direkt ut på webbsidan. Detta innebär att den som har information enkelt kan publicera den på webbsidan genom att skicka ett meddelande till aktuell konferens. Inga html-kunskaper krävs. För att få detta att fungera behöver man modifiera de templates (mallar) som styr utseendet.

Statistik

Hur används systemet? Vi analyserar era loggfiler alternativt kan vi bygga en applikation där ni själva kan göra detta på regelbunden basis.

Ring eller maila och berätta om ert behov så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa er.

konsult@ett.se, tel. 018-681600

Nyheter


Infoping är här!

Infoping hjälper företag och organisationer att nå ut med viktig information via push-meddelanden och SMS.

Läs mer på infoping.se →


Pressmeddelande: Infoping

Vi har släppt ett pressmeddelande för vår tjänst Infoping.

Läs pressmeddelandet här →